Du behöver inte i början av spelet inte bygga några onödiga byggnader så som barrack, ambassad eller marknad, du behöver inte heller uppgradera din huvudbyggnad, sattsa istället alla resurser på fälten och grottan. Det ända du behöver är magasin nivå 1 och silo nivå 1. Glöm inte att investera din vinst så snart du kan, ju fortare du använder råvarorna dessto fortare kommer du att växa och då ditt nybörjar skydd tagit slut så kommer det dessutom inte finnas något att hämta för eventulla farmre om du hela tiden nytjar dina resurser.

Två dagar innan ditt nybörjarskydd går ut så är det dags att börja bygga dom andra byggnaderna och glöm inte att uppgradera din grotta. Nybörjarskyddet skyddar dig 3, 7 eller 14 dagar beroende på vilken server du spelar på.

 

Starta som romare

Som romare bör du framför allt sattsa på att utveckla dina råvarufält då deras utveckling är mycket kostsam så kommer du att behöva dina resurser, så tänk på att bara bygga bygnader som är till gangn för dig när det gäller att utveckla dina fält. Strax innan ditt nybörjar skydd går ut så kan det vara en bra idé att bygga en grotta samt några legionärer som försvar. Ditt tålamod kommer senare att betala av sig då romarna har extremt bra trupper.

 

Starta som galler

När du startar som galler så finns det två saker du ska focusera på, först så startar du byggnationen av ett råvarufält, lämpligvis lera eftersom de är den råvara som går åt mycket om man är galler. Där efter så försök att hålla en ganska jämn uppdatering på fälten, men se till att producera mer lera i timmen än vad du får i trä och järn. Som galler så bör du ochså bygga en grotta, du kommer att få ett meddelande av supporten om detta och när du har byggt grottan så kommer det att skickas lite råvaror till din by.

 

Starta som german

Germaner får en extra bonus i råvaror då dom bygger ett vetefält till nivå 3 så det kan vara värt att satsa lite extra på det. Vidare så är det mest trä som går åt när man är german och därefter lera så ser till att sattsa på framförallt trä. Är du german så ska du ochså passa på att bygga en barrack ganska tidigt och i den skapa minst fem klubbmän som du använder för att plundra andra spelare, det kommer öka dina inkomster en bra bit.

—–

För en mer ingående guide så rekomenderar jag länken nedan, den är extremt bra:

http://dhost.info/travian2005/Wiki/index.php/Tribe

Annonser