Vill man så kan man skaffa sig en signaturbild som visar vem man är på travian och sedan använda den i t.ex ett forum. Det kan vi göra på nedanstående sida:

http://travian.macaputo.de/index.php?lng=se

Sidan ska vara på svenska men huduvsidan som ochså är nyhetssidan är på tyska, länkarna är dock på svenska så navigeringen bör ni inte få några problem med.

 

Gör så här:

1. Klicka på signaturgenerator (eller använd denna länk http://travian.macaputo.de/signatures.php)

2. Följ insturktionerna på sidan

-välj språk, välj förslagsvis (se) som är svenska

-välj stil, du kan t.ex välja efter vilket folkslag du är och vill du ha en avatar så välj TravianAutoAvatar

-välj format, om du inte använder html så låt den stå kvar på bbcode

-välj länkmål, behövs endast om du vill ha någon av de angivna länkmålen

-välj server, välj den server du spelar på (de svenska servrarna heter .se i slutet)

-skriv ditt spelarnamn

3. Tryck på ”skapa” en bild kommer nu att visas under generatorn, det är den här bilden som kommer bli din signaturbild/avatar. Vill du ändra stil så passa på att göra det nu och klicka skapa igen. Nedanför bilden hittar du även ett textfönster med en adress, kopiera hela den adressen och skriv in den där du vill använda den. I ett forum kan de tex vara under din profil där det står signatur (obs! bbcode ska vara på).

4. Vill du inkludera flera konton så klicka på länken ”inkludera fler konton” (du hittar den under fönstret där du skrev in ditt spelar namn).

*

Bilden nedan visar signaturbilden för tre slumpmässigt utvlada spelare på svenska speed servern, alla spelar med olika stammar.

signaturbild flera spelare